Медия Сторм

Медия Сторм

Медия Сторм е компания за разработка на софтуер, специализирана в авангардни мобилни приложения за „смарт телефон“ устройства. Започнахме през 2011 г., когато смарт телефоните станаха по-популярни от всичко останало и пред нас се отвори възможността да създаваме интересни и функционални приложения, които биха могли да се интегрират с основната  функционалност на телефоните.
От тогава, ние сме разработили различни изключително успешни приложения за iOS и Android платформи.

Гордеем се, че сме в състояние да създадем вълнуващи и забавни проекти, които се съвместяват с иновативни и икономически ефективни технологии.

Правим го, защото сме добри в това; защото обичаме това, което правим!
Ние обръщаме внимание на детайлите, влагаме емоция в нашата работа и търсим творчески размах за добрите идеи.

Ние вярваме, че е критично важно всеки ден да се стремим да прокарваме границите на това, което е възможно в мобилния свят! Целим се високо и отказваме да употребяваме израза „не е възможно“.
Ние ще продължим развитието на приложенията в иновативните технологии и ще търсим винаги предизвикателни, интересни, богати на функционалности проекти и ще търсим възможността да се развиваме с клиенти, които не просто да използват приложенията, но и да виждат развитието си в мобилните услуги години напред.

Още информация:

Управител — Милена Пейчева
Уебсайт — виж уебсайта