Sofia Street Music

Sofia Street Music

Sofia Street Music

logo-SSMДа обичаш и да имаш страст. Такава е историята на много от уличните музиканти в София, които жителите и посетителите на столицата могат да засекат всеки ден из центъра на града. Музикантите на свободна практика предизвикват усмивки и носят радост в забързаното ежедневие на столичани.
Sofia Street Music дава възможност на уличните артисти да излязат от анимността на улицата, за да се запознаят с почитателите си и да разкажат повече за себе си в серия от концерти, организирани от Kултурен център 20:19 и Студио WonderSwamp.

20:19

20.19„20:19” е едно начинание, което идва да покаже, че подобни инициативи имат почва за развитие в България. Фотоизложби, поезия, изкуство – всичко това и много повече намира свой естествен хабитат в „20:19“. Артистите не са застрашен вид, а имат шанс за оцеляване у нас, убедени са хората зад културния център.
„Обитатели” от всякакъв вид в „20:19” има много и различни. От фотографи, актьори и музиканти през DJ-и и всякакви хора на изкуството до кулинарни майстори – палитрата на хората, намиращи по нещо за себе си в културния център е пълна. В къщата, приютяваща „20:19”, няма домакини и гости.

WonderSwamp

WonderSwamp_logoWonderSwamp е българско студио, което работи в областта на онлайн видео маркетинга. Те са StartUp с инвестиция по програмата за финансиране на иновативни идеи от Google и Eleven. Рекламите им са изцяло насочени към онлайн средите – социални мрежи, сайтове за видео разпространение и др. Историята, сюжета и посланието са отправните точки в тяхното творчество. Видеата им са предназначени не да продават, а да създават емоция, да карат хората сами да споделят и разпространяват съдържанието. Това изгражда реноме на продукта, което е най-важно в света на съвременния маркетинг.

Още информация:

Уебсайт — виж уебсайта